QCAD

QCAD - 2D CAD System.

Click here for a documentation of the DokuWiki formatting syntax that can be used in reports

Please search for existing tasks (also closed ones) before opening a new task.

Please make sure that you are using the latest Version of QCAD before posting a bug (menu Help - Check for Updates)

Tasklist

FS#536 - Update RC5 NO icons

Attached to Project: QCAD
Opened by Ralf Braumann (LuxRalf) - Friday, 06 April 2012, 09:13 GMT+2
Last edited by Andrew (andrew) - Friday, 06 April 2012, 16:54 GMT+2
Task Type Bug Report
Category Main
Status Closed
Assigned To Andrew (andrew)
Operating System Windows (All)
Severity High
Priority Normal
Reported Version 3 RC5
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 1
Private No

Details

After Update to RC5 there are NO icons displayed

This task depends upon

Closed by  Andrew (andrew)
Friday, 06 April 2012, 16:54 GMT+2
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  Fixed in new package RC5b
Comment by Andrew (andrew) - Friday, 06 April 2012, 09:17 GMT+2

Is this a Windows Vista or 7?
Did you install the installer (exe) or use the ZIP file?

Comment by Ralf Braumann (LuxRalf) - Friday, 06 April 2012, 09:48 GMT+2

I forgot: OS = Win7-64bit

Comment by Ralf Braumann (LuxRalf) - Friday, 06 April 2012, 10:40 GMT+2

Installation with the installer

Comment by Ralf Braumann (LuxRalf) - Friday, 06 April 2012, 10:42 GMT+2

I have also RC5 installed AFTER DEinstall the previous version. Same Problem. Then installed the RC4 = no problem.

Comment by -- (clive) - Friday, 06 April 2012, 12:03 GMT+2

Andrew - same problem for me.

Windows 7 -64 (installed with exe)

1. Uninstalled rc4 then cleaned up registry etc... then a clean install of rc5, but no icons, no Library Browser (cannot connect to DB and says no driver available!)also no help files/manual.

2.Tried installing without uninstalling rc4 - same outcome.

2.Re-installed rc4, no problems here!

Regards
Clive

Comment by Andrew (andrew) - Friday, 06 April 2012, 14:02 GMT+2

Most likely a packaging problem (wrong version of DLLs in the package).

I've ran the packager again and RC5b is now online. I would appreciate if you could report back about RC5b. Thanks!

Comment by Dmitry Mikhailov (scaramush) - Friday, 06 April 2012, 14:09 GMT+2

i also have same problem
OS Windows7 64bit

Comment by -- (clive) - Friday, 06 April 2012, 16:40 GMT+2

Andrew

RC5b installed correctly on Win 7-64,no problems for me so far. All icons are there now, Library Browser working and help files/manual all OK.

Will report any further problems with RC5b if I need to.

Clive

Comment by Ralf Braumann (LuxRalf) - Saturday, 07 April 2012, 10:47 GMT+2

All OK with the icons!

Thank you Andrew

Comment by Ralf Braumann (LuxRalf) - Saturday, 07 April 2012, 11:40 GMT+2

All OK with the icons!

Thank you Andrew

Loading...