Help (F1) link broken in Ubuntu 10.04

Use this forum to ask questions about how to do things in the QCAD Community Edition.

Moderator: andrew

Help (F1) link broken in Ubuntu 10.04

Postby brawd » Mon May 10, 2010 3:37 pm

Hi All,

A couple of weeks ago I made a hash of upgrading to Ubuntu 10.04. So I used Hiren Killdisk and did a complete re-install with a downloaded .iso disk.

I installed Qcad from the repositories along with qt3, qcad.doc, partlibraries etc...

It's only recently that I have turned to Qcad for a small mechanical job and clicked on the manual to refresh my memory on a few points but the link was unresponsive.

Never one to pussyfoot about I removed Qcad and did the same install, just in case the Ubuntu updates had changed a few parameters somewhere in the background. But no go.

The path to the help files is /usr/share/doc/qcad

The installed version is 2.0.5.0-Free-1 [Community Edition]
Jan 5 2010

Any help rectifying this problem would be hugely appreciated.

regards,

Dudley Bevan


PS. The FAQ has listed a seemingly identical problem and suggests deleting .assistant, so I did. It made no difference.
brawd
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 17, 2009 9:36 am

Postby wyatt » Mon May 10, 2010 5:28 pm

Hi Dudley,

Maybe this will help you:
http://www.ribbonsoft.com/rsforum/viewtopic.php?t=763

Rgds // wyatt
wyatt
Registered Member
 
Posts: 1
Joined: Mon May 10, 2010 5:14 pm


Return to QCAD Community 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests