Insert a building block into an OS map

Use this forum to ask questions about how to do things in the QCAD Community Edition.

Moderator: andrew

Insert a building block into an OS map

Postby bluequad » Mon Feb 07, 2011 3:59 pm

I have successfully opened a DXF file of an Ordnance Survey and want to insert a building from file that I have created previously. However, having created the block of the building, it is imported at a scale hundreds of times bigger than the map although the measurements still scale the correct dimensions!

The same thing happens when copying with reference and pasting the building into the window with the map.

What am I doing wrong?
bluequad
Active Member
 
Posts: 26
Joined: Thu Aug 05, 2010 3:42 pm

Postby andrew » Mon Feb 07, 2011 4:05 pm

Did you check if the drawing units of both drawings match?
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2522
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Postby bluequad » Mon Feb 07, 2011 4:55 pm

Thanks Andrew. I had to scale up the OS map by a factor of 1000 !
bluequad
Active Member
 
Posts: 26
Joined: Thu Aug 05, 2010 3:42 pm


Return to QCAD Community 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest