Can items from the library be hatched?

Use this forum to ask questions about how to do things in the QCAD Community Edition.

Moderator: andrew

Can items from the library be hatched?

Postby Archx » Tue Sep 11, 2007 11:34 am

it seems that items from the library only have contour, missing some point info and cannot be hatched. Is there anyway to have them hatched?

thanks a lot.
Archx
Newbie Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Sep 08, 2007 10:47 am

Postby michael » Fri Sep 21, 2007 12:51 am

Use block explode first.

1. get a part. insert.
2. Block Explode. xp.
3. Hatch what ever you want.
4. Optional: Do block again. Create Block bc.
--
Do you CAD? - I do QCad.
QCad Professional Order Online now:
http://www.ribbonsoft.com/qcad_order.html
michael
Site Admin
 
Posts: 115
Joined: Sun Sep 16, 2007 2:14 pm
Location: Switzerland


Return to QCAD Community 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests