Empty folders

Use this forum to ask questions about how to do things in the QCAD Community Edition.

Moderator: andrew

Empty folders

Postby yonnie » Mon Oct 20, 2008 6:58 pm

I'm using version 2.0.5.0 on Lenny(Debian). The Library browser seems to have a lot of empty folders. why? I installed the partlibrary along with the qcad, so I can't verify where the problem is. The description said it contained over 4500 symbols, with so many empty directories this doesn't seem to be an accurate claim. Did I make a mistake?
yonnie
Newbie Member
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 20, 2008 6:49 pm
Location: Coos Bay

Postby matbech » Thu Dec 04, 2008 1:58 am

I think the partlibrary contains almost 4500 symbols, but I don't like them very much (many of them). I prefer to use my own blocks! Do you need any particular block?
matbech
Active Member
 
Posts: 29
Joined: Sat Apr 26, 2008 12:33 am

Postby yonnie » Thu Dec 04, 2008 6:53 am

Forgot I made the post. Haven't used it since the couple drawings I made didn't cross to autocad very well. Don't recollect as to how to get at the libraries. I do remember folders being empty when I checked the directory. Wouldn't know which symbol libraries are missing, since I've never seen them before. Kind of like describing color to a blind person. It's easy to look at the car photo and tell if the tires are missing, not so easy to tell if inside parts are.
yonnie
Newbie Member
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 20, 2008 6:49 pm
Location: Coos Bay


Return to QCAD Community 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron