Qcad and wacom Bamboo

Use this forum to ask questions about how to do things in the QCAD Community Edition.

Moderator: andrew

Qcad and wacom Bamboo

Postby peter76 » Tue Nov 25, 2008 12:40 pm

Qcad seems not to work properly with my wacom bamboo in ubuntu 8.10: the middle and 3d button on the stylus work as the first mousebutton and I can't seem to grab the sliding bars. I checked with some other qt apps and they seem to work fine. Should I file a bug about this or is there a solution?
peter76
Junior Member
 
Posts: 10
Joined: Tue Nov 25, 2008 12:36 pm

Postby andrew » Tue Nov 25, 2008 12:50 pm

Unfortunately, graphic tablets are not supported by QCAD at this point. Feel free to file a bug report though.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2370
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Postby andrew » Thu Feb 05, 2009 6:12 pm

I now have a Wacom Bamboo too, so QCAD can be expected to have improved tablet support in the future.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2370
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Postby peter76 » Thu Feb 05, 2009 10:14 pm

That would be really great; Still missing that a lot. BTW, I bought the commercial version which is really nice as well. Would be nice though still if the open source version got updated some day. But still thanks a lot for the nice app!
peter76
Junior Member
 
Posts: 10
Joined: Tue Nov 25, 2008 12:36 pm

Any progress on the tablet issue

Postby mde » Thu Feb 12, 2009 1:47 pm

Hi,

I was wondering if there were any update/progress on the wacom tablets working wiht the Qcad software..
The last reply from the site admin (Andrew) was from 2007..
mde
Newbie Member
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 12, 2009 1:37 pm

Re: Any progress on the tablet issue

Postby andrew » Thu Feb 12, 2009 1:50 pm

mde wrote:The last reply from the site admin (Andrew) was from 2007..


Nope, from 05 Feb 2009 (see two posts further up).
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2370
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Any progress on the tablet issue

Postby mde » Thu Feb 12, 2009 1:53 pm

andrew wrote:
mde wrote:The last reply from the site admin (Andrew) was from 2007..


Nope, from 05 Feb 2009 (see two posts further up).


Ups, you're right.. I misread that..
I will sit tight and await any further update then..

Cheers !
mde
Newbie Member
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 12, 2009 1:37 pm


Return to QCAD Community 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest