[dimensions] changing arrow to nick

Use this forum to ask questions about how to do things in the QCAD Community Edition.

Moderator: andrew

Didencool Andrey
Newbie Member
Posts: 5
Joined: Sat Sep 27, 2008 7:37 am
Location: ukraine

[dimensions] changing arrow to nick

Postby Didencool Andrey » Sun Dec 07, 2008 12:47 pm

Hello
can dimensions be customisable? can i use custom arrowheads in dimensions
I want to change default arrow to nick (architecture style

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 4260
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: [dimensions] changing arrow to nick

Postby andrew » Sun Dec 07, 2008 4:19 pm

Didencool Andrey wrote:Hello
can dimensions be customisable? can i use custom arrowheads in dimensions
I want to change default arrow to nick (architecture style


This has only been added in QCAD version 2.2 (Professional) and is therefore not possible with the community edition (2.0).

Didencool Andrey
Newbie Member
Posts: 5
Joined: Sat Sep 27, 2008 7:37 am
Location: ukraine

Re: [dimensions] changing arrow to nick

Postby Didencool Andrey » Sun Dec 07, 2008 4:39 pm

OK
I get this
thank you...


Return to “QCAD Community 'How Do I' Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest