Buying QCAD 2 instead of version 3

Do you have a question you want to ask an existing QCAD user about QCAD and what you can do with it? Do you want to know if a particular feature exists? This is the place to ask.

Moderator: andrew

Buying QCAD 2 instead of version 3

Postby Arkem » Tue Aug 21, 2012 2:50 pm

I am using the community version very often and I am starting to think it worth for me to buy a full recent version. I tried the demos for that purpose, but discovered everything is terribly slow, even without any drawing loaded in version 3, while the version 2 run like a charm. I have no idea which configuration is needed for the version 3 to run correctly, but it is clearely not for any of my computers. Is it still possible to buy the version 2 instead in such case?
Arkem
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 21, 2012 2:42 pm

Re: Buying QCAD 2 instead of version 3

Postby andrew » Tue Aug 21, 2012 6:14 pm

Thanks for your interest in QCAD Professional.

Yes, after your purchase you can access both versions (QCAD 2.2 and QCAD 3.0) immediately.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2590
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Buying QCAD 2 instead of version 3

Postby Arkem » Wed Aug 22, 2012 6:11 am

Thank you very much for your quick response :)
Arkem
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 21, 2012 2:42 pm


Return to Pre-sales Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest