setting architectural scales

Do you have a question you want to ask an existing QCAD user about QCAD and what you can do with it? Do you want to know if a particular feature exists? This is the place to ask.

Moderator: andrew

setting architectural scales

Postby pturpin » Wed Aug 29, 2012 7:22 pm

How do you set architectural scales (e.g., 1/4" = 1'-0")? I found the Edit > Drawing Preferences list, but that doesn't feel fine-grained enough unless there's something I'm missing.

Registered Member
Posts: 2
Joined: Wed Aug 29, 2012 7:05 pm

Re: setting architectural scales

Postby Husky » Wed Aug 29, 2012 9:32 pm

Would 1/256 be fine-grained enough :wink:
Husky_Dimension Settings.png
Husky_Dimension Settings.png (57.31 KiB) Viewed 2981 times
User avatar
Posts: 914
Joined: Wed May 11, 2011 9:25 am
Location: USA

Return to Pre-sales Questions

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest