Feature or Bug?

Please use this forum to post feedback and suggestions related to QCAD Professional.

Moderator: andrew

Feature or Bug?

Postby mi3gto » Wed Sep 08, 2010 10:16 am

If I insert a object from the Library Browser that contains layers, when inserted in the drawing the layers show up in the Layer List but you can not turn visablity of the layer on or off. If I select Edit Undo followed by Redo the block breaks into the correct layers allowing the visablity of each layer to be turned on or off and you can edit each layer or remove the entities. I can't make up my mind as to this being a feature or a bug? Windows XP Pro 2.2.2.0 Pro.
mi3gto
Newbie Member
 
Posts: 6
Joined: Fri Aug 20, 2010 10:39 am

confirmation

Postby hungerburg » Thu Sep 09, 2010 1:52 pm

Layers in a newly added block cannot be hidden, except for the layer, that contains the block. Entities, such as Lines etc. inside of that block/insert, that inherit their visual attributes from the layer they are on, will show up wrong.

Cut and Undo repairs the layers in the block. As does a Print Preview. As does a Save, Close and Open of the drawing.

I suggest this is a bug, not a feature.
User avatar
hungerburg
Senior Member
 
Posts: 125
Joined: Fri May 28, 2010 7:35 pm


Return to QCAD 2.1/2.2 Suggestions and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest

cron