Command Line Shortcuts...

Please use this forum to post feedback and suggestions related to QCAD Professional.

Moderator: andrew

Command Line Shortcuts...

Postby rlhorn » Thu Jul 19, 2007 12:58 pm

Will there be an update any time soon for a fix on the command line shortcuts? Some work, others do not.

WISH LIST ADD: A way to edit the shortcuts for user preferences.
i.e. instead of the "li" for line, the ability to change to "s" for line... etc...
I like to try to keep my shortcuts on the left side of the keyboard.

I would also like to commend you on an excellent product.
rlhorn
Newbie Member
 
Posts: 6
Joined: Wed May 30, 2007 12:55 am
Location: Utah, USA

Postby michael » Sun Sep 16, 2007 2:55 pm

I think it is good to have all commands always with the same names.
Maybe you can use a external tool, for key recording and setup a hotkey here.
--
Do you CAD? - I do QCad.
QCad Professional Order Online now:
http://www.ribbonsoft.com/qcad_order.html
michael
Site Admin
 
Posts: 115
Joined: Sun Sep 16, 2007 2:14 pm
Location: Switzerland

Postby andrew » Mon Sep 17, 2007 9:20 am

Note that a single hotkey like 's' would disable all two letter key codes starting with 's'. Only two letter key codes make it possible to have a key code for every command in QCad.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2556
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am


Return to QCAD 2.1/2.2 Suggestions and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron