What are the minimum system requirements?

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD version 3

Moderator: andrew

What are the minimum system requirements?

Postby Brandon » Mon May 14, 2012 7:51 am

Hi.
My PC is about 5 years old and i'm wondering what are the minimum system requirements for running QCAD on Windows Vista?

P.S.: yes I know that Windows Vista sucks and I should get Win 7 :)
Brandon
Registered Member
 
Posts: 1
Joined: Mon May 14, 2012 7:42 am

Re: What are the minimum system requirements?

Postby Clive » Mon May 14, 2012 8:26 am

Brandon wrote:Hi.
My PC is about 5 years old and i'm wondering what are the minimum system requirements for running QCAD on Windows Vista?

P.S.: yes I know that Windows Vista sucks and I should get Win 7 :)


Hi Brandon and welcome

See here:

http://www.ribbonsoft.com/en/qcad-docum ... gory&id=80

I am running QCAD 3 on 1 out of 2 pc`s at work (one is vista probably about 4 years old!) - works fine, the other is on Win 7 - 64. :wink:
User avatar
Clive
Moderator
 
Posts: 961
Joined: Thu Aug 25, 2011 9:28 pm
Location: UK


Return to QCAD 3 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest