Move Insert Point for a Block.

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD version 3

Moderator: andrew

Peppino79
Junior Member
Posts: 18
Joined: Sun Nov 25, 2012 5:29 pm

Move Insert Point for a Block.

Postby Peppino79 » Thu Mar 21, 2013 5:47 pm

It's possibile to move insert point for a block?

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 4270
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Move Insert Point for a Block.

Postby andrew » Thu Mar 21, 2013 5:55 pm

The reference point of a block is the absolute zero point of the drawing when editing the block.

Simply edit the block and move all entities in it to the new, desired position.

Peppino79
Junior Member
Posts: 18
Joined: Sun Nov 25, 2012 5:29 pm

Re: Move Insert Point for a Block.

Postby Peppino79 » Thu Mar 21, 2013 9:10 pm

Ok, Thank You. It's work good.


Return to “QCAD 3 'How Do I' Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests