Unable to use the Library browser in RC4 [solved]

If you are having problems with QCAD version 3, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

Unable to use the Library browser in RC4 [solved]

Postby Clive » Fri Mar 09, 2012 3:06 pm

User avatar
Clive
Moderator
 
Posts: 915
Joined: Thu Aug 25, 2011 9:28 pm
Location: UK

Re: Unable to use the Library browser in RC4

Postby Clive » Sat Mar 10, 2012 11:05 am

clive wrote:Andrew

Please see:

http://www.ribbonsoft.com/bugtracker/in ... ask_id=518

Regards

Clive


Andrew - I followed your advice and all is OK now.

Regards

Clive
User avatar
Clive
Moderator
 
Posts: 915
Joined: Thu Aug 25, 2011 9:28 pm
Location: UK


Return to QCAD 3 Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests