moving a filled entity

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD 2.1/2.2.

Moderator: andrew

moving a filled entity

Postby webrider » Tue Jun 05, 2007 3:58 pm

v2.1.3.2, winXP SP2, my experience has been that when I select a filled entity and move that entity, the fill pattern remains at the old location. Once the fill and the entity outline are seperated by a move, then you can select both the fill and the object and move them together, but they remain out of alignment. Before they are seperated, I got an error about "atomic entities"when I try to select the fill pattern.

I have not found a way around this. Could someone explain the sequence or acknowledge that it is impossible to move the entity and the fill together?
webrider
Active Member
 
Posts: 25
Joined: Sun May 27, 2007 5:31 pm
Location: Florida, USA

Re: moving a filled entity

Postby hca » Fri Aug 03, 2007 8:52 pm

webrider wrote:v2.1.3.2, winXP SP2, my experience has been that when I select a filled entity and move that entity, the fill pattern remains at the old location. Once the fill and the entity outline are seperated by a move, then you can select both the fill and the object and move them together, but they remain out of alignment. Before they are seperated, I got an error about "atomic entities"when I try to select the fill pattern.

I have not found a way around this. Could someone explain the sequence or acknowledge that it is impossible to move the entity and the fill together?


Hello webrider,
I tried to move part of a drawing containing a filled entity. Had no problems!
Could you, please, try explain what exactly you did?
/Hans Christian Andersen, Denmark
hca
Newbie Member
 
Posts: 4
Joined: Wed Jul 04, 2007 8:03 am


Return to QCAD 2.1/2.2 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 1 guest