How to permanently remove the Status Bar?

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD 2.1/2.2.

Moderator: andrew

geosta
Registered Member
Posts: 2
Joined: Fri Oct 02, 2009 11:00 am

How to permanently remove the Status Bar?

Postby geosta » Fri Oct 02, 2009 11:12 am

Is there any possible way to remove the status bar on start up?
When I disable it via the menu it is still displayed when I restart QCad.

This question has been asked about a year ago with no replies.
It would be great if someone would reply this time round.
Thanks.

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 4271
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: How to permanently remove the Status Bar?

Postby andrew » Fri Oct 02, 2009 11:59 am

geosta wrote:Is there any possible way to remove the status bar on start up?


No

geosta
Registered Member
Posts: 2
Joined: Fri Oct 02, 2009 11:00 am

Postby geosta » Fri Oct 02, 2009 1:53 pm

Thank you Andrew

Regards

George


Return to “QCAD 2.1/2.2 'How Do I' Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest