Dimensions do not appear in XP with QCAD version 2.2.2.1

If you are having problems with QCAD 2.1/2.2, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

Dimensions do not appear in XP with QCAD version 2.2.2.1

Postby adeshaye » Mon Feb 22, 2010 6:24 pm

I have installed the QCAD version 2.2.2.1 on windows XP. No dimensions and arrows appear when using the Dimension option. How to fix this problem ?
adeshaye
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 22, 2010 6:18 pm

Postby andrew » Tue Feb 23, 2010 8:07 pm

Did you already check the FAQ?
http://www.ribbonsoft.com/qcad_doc_faq.html#11
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2544
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Postby adeshaye » Thu Feb 25, 2010 9:41 am

Yes I did it and now it works well. Thank you for your help.
adeshaye
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 22, 2010 6:18 pm


Return to QCAD 2.1/2.2 Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron