Input by mouse

If you are having problems with QCAD 2.1/2.2, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

foxyd
Registered Member
Posts: 2
Joined: Sun Apr 04, 2010 12:32 pm

Input by mouse

Postby foxyd » Sun Apr 04, 2010 12:39 pm

Have tried to draw with mouse but cannot seem to do anything. Mouse will move and select normally but no drawing - what am I doing wrong?? help!! On Mac Snow Leopard & latest version

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 4260
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Postby andrew » Sun Apr 04, 2010 2:29 pm

Which drawing tool are you using, how do you proceed (step by step), what snap tool is active, what exact version of QCAD are you using?

foxyd
Registered Member
Posts: 2
Joined: Sun Apr 04, 2010 12:32 pm

Postby foxyd » Sun Apr 04, 2010 2:41 pm

am trying any of the simple (or complex) drawing tools Line for instance two points.

Version: 2.2.2.0
[Professional]
Date: Aug 27 2008
(c) 2001-2008 by RibbonSoft GmbH,
Andrew Mustun
http://www.ribbonsoft.com
Modules: Scripting
Qt Version: 4.4.1

as copied from about

The status bar also does not report any coordinte movement on the mouse when over the drawing area or the mouse will not move the viewed drawing area


Return to “QCAD 2.1/2.2 Troubleshooting and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests