drawing rectangles

Post here to ask questions about or get help with the scripting module of QCAD 2.1/2.2.

Moderator: andrew

drawing rectangles

Postby wwymak » Tue Jan 22, 2008 12:10 pm

Hi,
Is there a way to draw rectangles by scripting? I will need to put around 300(!) rectangles of the same size on a drawing for an electronic component, and it would be easier if I can do it by a rectangle instead of lines.

the examples that come with the demo version doesn't seem to have anything to draw rectangles...
wwymak
Registered Member
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 22, 2008 12:01 pm

Postby andrew » Tue Jan 22, 2008 3:30 pm

You might want to create your own rectangle function which takes two vectors as parameters and creates a rectangle from four lines. You can do that with a simple script function.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2544
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am


Return to QCAD 2.1/2.2 Developers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest