Customise toolbar icons

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD version 3

Moderator: andrew

bozzle
Junior Member
Posts: 13
Joined: Sat Mar 22, 2014 1:58 pm

Customise toolbar icons

Postby bozzle » Sun Jun 01, 2014 12:44 pm

Hi,
I appreciate you can modify the drop down menus using: application preferences/general/shortcuts

Is it possible to customize the toolbar icons to show selected icons as required

User avatar
Clive
Moderator / Drawing Help
Posts: 1204
Joined: Thu Aug 25, 2011 9:28 pm
Location: UK

Re: Customise toolbar icons

Postby Clive » Mon Jun 02, 2014 8:43 am

Hi bozzle
bozzle wrote:Is it possible to customize the toolbar icons to show selected icons as required

Short answer - no, not yet anyway! I think this subject has been discussed somewhere else on the forum I believe, anyways please feel free to add a feature request:

http://www.qcad.org/bugtracker/
For the best support please state your operating system, QCAD version and add any supporting DXF/DWG files, screenshots etc...


Return to “QCAD 3 'How Do I' Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest