no text

If you are having problems with QCAD 2.1/2.2, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

robo
Registered Member
Posts: 2
Joined: Wed Apr 18, 2007 9:16 am
Location: New Zealand

no text

Postby robo » Wed Apr 18, 2007 9:27 am

running fedora linux, gnome desktop. running ver. 2.1.3.0 (recent download, new user) qcad will not recognise text from existing drawing or create text in current drawing.

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 4129
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: no text

Postby andrew » Wed Apr 18, 2007 10:54 am

robo wrote:running fedora linux, gnome desktop. running ver. 2.1.3.0 (recent download, new user) qcad will not recognise text from existing drawing or create text in current drawing.


Please refer to the FAQ, question 11:
http://www.ribbonsoft.com/qcad_doc_faq.html#11

robo
Registered Member
Posts: 2
Joined: Wed Apr 18, 2007 9:16 am
Location: New Zealand

Postby robo » Thu Apr 19, 2007 9:09 am

doohh.. problem solved... I stand humbled in your most exellent company.


Return to “QCAD 2.1/2.2 Troubleshooting and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests