Installation on Microsoft Terminal Server?

Post your question about installing or upgrading to QCAD 2.1/2.2. Be sure to search, and check the docs before you post!

Moderator: andrew

Installation on Microsoft Terminal Server?

Postby Bas » Thu Dec 24, 2009 1:36 pm

Hi,
I was wondering if it's possible to install QCAD on a MS Terminal Server 2008.

Thanks!
Bas
Registered Member
 
Posts: 1
Joined: Thu Dec 24, 2009 1:34 pm

Postby andrew » Fri Dec 25, 2009 1:48 pm

We have no experience here with that particular product, so it might or might not be possible to do that. Feel free to try it with the demo version of QCAD.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2555
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am


Return to QCAD 2.1/2.2 Installation and Upgrades

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests