Dimensions missing

If you are having problems with QCAD 2.1/2.2, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

LHarv
Registered Member
Posts: 2
Joined: Fri May 07, 2010 7:45 pm

Dimensions missing

Postby LHarv » Wed May 12, 2010 10:53 pm

When I add a dimension no arrows appear and the dimension does not show. Also, I am having trouble changing the cursor position display to not be in mm.

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 4271
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Dimensions missing

Postby andrew » Wed May 12, 2010 10:58 pm

LHarv wrote:When I add a dimension no arrows appear and the dimension does not show.


Most likely they are too small. See also FAQ at:
http://www.ribbonsoft.com/qcad_doc_faq.html#11

LHarv wrote:Also, I am having trouble changing the cursor position display to not be in mm.


You can set up the drawing unit in the drawing preferences: Menu 'Edit' - 'Current drawing preferences'. The coordinate display is in the same unit as your drawing.


Return to “QCAD 2.1/2.2 Troubleshooting and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest