How can I input chinese character

Use this forum to ask questions about how to do things in the QCAD Community Edition.

Moderator: andrew

alabor
Newbie Member
Posts: 4
Joined: Thu Jul 12, 2007 1:13 pm

How can I input chinese character

Postby alabor » Thu Jul 12, 2007 1:23 pm

All QCad version can not input and display chinese character, it is a serious problem for chinese.
Chinese character support can help Qcad used to globle!

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 4120
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Postby andrew » Thu Jul 12, 2007 1:49 pm

QCad supports Chinese, but only with the font "Unicode".

alabor
Newbie Member
Posts: 4
Joined: Thu Jul 12, 2007 1:13 pm

Postby alabor » Thu Jul 12, 2007 4:04 pm

But all chinese can not put a chinese character on QCad, include "unicode" code.
The programe will be crashed if you input an chinese character.


Return to “QCAD Community 'How Do I' Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests