Text moving to 0,0

Please use this forum to post feedback and suggestions related to QCAD version 3

Moderator: andrew

Text moving to 0,0

Postby SFC » Wed Nov 09, 2011 6:35 pm

I opened an existing drawing that looked fine in the previous release however when I open the same file in 3.0 RC1 much of the text basepiont has moved to 0,0. Other text has move to another location.
SFC
Newbie Member
 
Posts: 7
Joined: Tue Apr 15, 2008 11:07 pm

Postby andrew » Wed Nov 09, 2011 7:35 pm

Please send any files you may have that show this problem via e-mail for testing. Thanks.
Last edited by andrew on Fri Dec 23, 2011 11:38 pm, edited 1 time in total.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2528
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Postby andrew » Thu Nov 10, 2011 11:37 am

Thanks.

Confirmed and fixed for the next release:
http://www.ribbonsoft.com/bugtracker/in ... ask_id=385
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2528
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Postby Brass Monkey » Thu Dec 08, 2011 3:45 am

Works for me in RC3 ... I can use my drawing borders template again. 8)
Brass Monkey
Junior Member
 
Posts: 21
Joined: Thu Mar 31, 2011 2:02 pm


Return to QCAD 3 Suggestions and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest