Pan using the middle mouse button

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD version 3

Moderator: andrew

Pan using the middle mouse button

Postby aksurf » Tue Jan 17, 2012 11:47 am

Hello,

Does anybody know how to make panning using the middle mouse button possible again?
As it was in Qcad 2?

T.i.a.
Arwin
aksurf
Newbie Member
 
Posts: 4
Joined: Tue Jan 17, 2012 11:34 am

Postby aksurf » Tue Jan 17, 2012 2:26 pm

Tnx Clive!

I'm using Windows 7 and Logitech trackman wheel.
aksurf
Newbie Member
 
Posts: 4
Joined: Tue Jan 17, 2012 11:34 am

Postby aksurf » Tue Jan 17, 2012 2:48 pm

TNX Clive !!!

For putting me on the right track. :D
Reconfiguring my trackball-mouse did the trick!

Tnx & greetings,

Arwin
aksurf
Newbie Member
 
Posts: 4
Joined: Tue Jan 17, 2012 11:34 am

Postby aksurf » Tue Jan 17, 2012 2:57 pm

No problem,

Did try that setting but it didn't make a difference..
aksurf
Newbie Member
 
Posts: 4
Joined: Tue Jan 17, 2012 11:34 am


Return to QCAD 3 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron