Library empty

If you are having problems with QCAD version 3, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

Library empty

Postby saulos » Fri Jan 27, 2012 10:45 pm

Hi , I just installed R2 on my MAC with Lion 10.7.2.
But the library is empty ??? :(
how do I fill it ?

Thanks.
saulos
Newbie Member
 
Posts: 6
Joined: Fri Jan 27, 2012 10:41 pm

Postby saulos » Sat Jan 28, 2012 1:06 pm

Hi Clive,
I installed the demo version to test the product, then I decided to buy it and I used the AppCleaner to remove the demo.
At this point I installed the regular version and I find that the library is empty as opposed to the demo version where I have see many different object .

Thanks for the quick answer ;)
saulos
Newbie Member
 
Posts: 6
Joined: Fri Jan 27, 2012 10:41 pm

Postby saulos » Sat Jan 28, 2012 7:44 pm

Thanks I found the problem, it's pointing to the
QCadTrial.app\Library
wich is empty
But how Can I change the path for the library ??

:(
saulos
Newbie Member
 
Posts: 6
Joined: Fri Jan 27, 2012 10:41 pm

Postby saulos » Sat Jan 28, 2012 9:48 pm

no , no option on mac to choose the dir :(
saulos
Newbie Member
 
Posts: 6
Joined: Fri Jan 27, 2012 10:41 pm

Postby saulos » Sat Jan 28, 2012 9:59 pm

SOLVED
Thanks a lot for your help :D
It was very simple indeed :)
I had to open the library preference and delete the wrong reference, then close and reopen it and it recreated all the references ;)

8)

Have a good weekend my friend !
saulos
Newbie Member
 
Posts: 6
Joined: Fri Jan 27, 2012 10:41 pm


Return to QCAD 3 Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest