Lost my layer window

If you are having problems with QCAD version 3, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

Lost my layer window

Postby mwallace61 » Fri Mar 23, 2012 2:33 am

Lost my layer window and can't seem to get it back. 3.0 rc4 on windows 7. Help Please?
mwallace61
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 26, 2012 3:17 am

Postby Husky » Fri Mar 23, 2012 6:49 am

Are you checked:
View --> Tool Bars --> Layer List
User avatar
Husky
Moderator
 
Posts: 549
Joined: Wed May 11, 2011 9:25 am
Location: USA

Reinstalled

Postby mwallace61 » Fri Mar 23, 2012 1:02 pm

I reinstalled and everything is good again. Before reinstalling, the last item in my view menu was qcad library browser. Toolbars was not an option. Thanks for the reply.

Mike
mwallace61
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 26, 2012 3:17 am


Return to QCAD 3 Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest