3D

Please use this forum to post feedback and suggestions related to QCAD Professional.

Moderator: andrew

3D

Postby stan.distortion » Fri Apr 04, 2008 1:56 pm

I didn't see it in any of the suggestions post so here goes. Are there any plans for any kind of 3d implementation in qcad?
cheers
stan.distortion
Junior Member
 
Posts: 10
Joined: Tue Mar 04, 2008 8:18 pm

Postby stan.distortion » Fri Apr 04, 2008 2:01 pm

What I was looking for in particular was not a gl type app but a way of being able to specify a height for layers and possibly to be able to use any 2 of 3 axis, to be able to work on X and Z for instance then flip to Y and Z. In my case its for CNC work and if it could be coupled to a g-code generator it would make camexpert a very reasonably priced app in my opinion.
cheers
stan.distortion
Junior Member
 
Posts: 10
Joined: Tue Mar 04, 2008 8:18 pm

Postby andrew » Fri Apr 04, 2008 2:18 pm

You might be interested to know that in CAM Expert, you can assign a Z level for each layer during export. This can for example be used to engrave with different cutting depths.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2661
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am


Return to QCAD 2.1/2.2 Suggestions and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests