no text

If you are having problems with QCAD 2.1/2.2, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

no text

Postby robo » Wed Apr 18, 2007 9:27 am

running fedora linux, gnome desktop. running ver. 2.1.3.0 (recent download, new user) qcad will not recognise text from existing drawing or create text in current drawing.
robo
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 18, 2007 9:16 am
Location: New Zealand

Re: no text

Postby andrew » Wed Apr 18, 2007 10:54 am

robo wrote:running fedora linux, gnome desktop. running ver. 2.1.3.0 (recent download, new user) qcad will not recognise text from existing drawing or create text in current drawing.


Please refer to the FAQ, question 11:
http://www.ribbonsoft.com/qcad_doc_faq.html#11
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2559
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Postby robo » Thu Apr 19, 2007 9:09 am

doohh.. problem solved... I stand humbled in your most exellent company.
robo
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 18, 2007 9:16 am
Location: New Zealand


Return to QCAD 2.1/2.2 Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron