Command Alias List

Do you have a question you want to ask an existing QCAD user about QCAD and what you can do with it? Do you want to know if a particular feature exists? This is the place to ask.

Moderator: andrew

JonCAD
Newbie Member
Posts: 6
Joined: Sun Mar 20, 2016 10:28 pm

Command Alias List

Postby JonCAD » Sun Mar 20, 2016 10:39 pm

Does QCAD 3.x have this feature, or can one be built by the user? I used ACAD for many years, performing a large part of my work using 1 to 3 letter aliases for almost every command I needed to use.
Regards,
jc

User avatar
Husky
Moderator/Drawing Help/Testing
Posts: 1663
Joined: Wed May 11, 2011 9:25 am
Location: USA

Re: Command Alias List

Postby Husky » Sun Mar 20, 2016 11:35 pm

Hi jc,

JonCAD wrote:Does QCAD 3.x have this feature, or can one be built by the user?


I'm not an ACAD guy but comes this close to that what you are looking for ...?

Husky-2016.03.20-01.png
Husky-2016.03.20-01.png (77.16 KiB) Viewed 3128 times

Menu / Edit / Application Preferences / General / Tool Settings ...
Work smart, not hard: QCad Pro

JonCAD
Newbie Member
Posts: 6
Joined: Sun Mar 20, 2016 10:28 pm

Re: Command Alias List

Postby JonCAD » Sun Mar 20, 2016 11:37 pm

Ah! I found it! Here, under Third-party docs, Keyboard shortcut list.
I'll be good to go in no time. :mrgreen:

JonCAD
Newbie Member
Posts: 6
Joined: Sun Mar 20, 2016 10:28 pm

Re: Command Alias List

Postby JonCAD » Sun Mar 20, 2016 11:39 pm

Husky, that appears to be it, thanks!


Return to “Pre-sales Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest