Export multiple coordinates

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD.

Moderator: andrew

Forum rules
Always indicate Operating system, QCAD version
Attach Drawing files, Screenshots
Post one question per topic.
Post Reply
bozzle
Junior Member
Posts: 15
Joined: Sat Mar 22, 2014 1:58 pm

Export multiple coordinates

Post by bozzle » Sat Jun 02, 2018 1:28 pm

Hi,
I have used QCAD to record multiple location positions. Is there any way to export the position coordinates as a list ?

CVH
Active Member
Posts: 31
Joined: Wed Sep 27, 2017 4:17 pm
Location: Belgium; Antwerp

Re: Export multiple coordinates

Post by CVH » Sat Jun 02, 2018 3:55 pm

Misc/Information/Store points will list startpoints of selected entities in the command history.
but javascript is not that precise.

Post Reply

Return to “QCAD 'How Do I' Questions”