Problem with polylines

If you are having problems with QCAD, post here. Please report bugs through our Bug Tracker instead.

Always attach your original DXF or DWG file and mentions your QCAD version and the platform you are on.

Moderator: andrew

Forum rules
Always indicate operating system, QCAD version
Attach drawing files, screenshots
Post one question / problem per topic
Post Reply
jvalencia
Full Member
Posts: 51
Joined: Mon Jun 29, 2015 8:26 pm

Problem with polylines

Post by jvalencia » Fri Jul 17, 2015 4:04 pm

Hi, I'm trying to join some segments and arcs into a polyline. The result is not what I expected.

Left: segments
Right: wrong polyline created

Image

Another problem I have is when extruding polylines in Autocad. Sometimes it says that the polyline intersects with itself.

How can I solve that from Qcad to not happen anymore in Autocad?
Attachments
sample.dxf
(147.04 KiB) Downloaded 255 times

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 7905
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Problem with polylines

Post by andrew » Fri Jul 17, 2015 4:12 pm

Thanks for your report.
I cannot reproduce this (QCAD 3.9.5).
Can you please indicate what version of QCAD and what operating system you are using? Thanks.

jvalencia
Full Member
Posts: 51
Joined: Mon Jun 29, 2015 8:26 pm

Re: Problem with polylines

Post by jvalencia » Fri Jul 17, 2015 4:42 pm

I'm using qcad pro 3.9.5 under linux, recently downloaded.

The thing is, I could join the polyline without problems a few minutes ago, but I can't anymore. Don't know what I'm doing wrong.

Check the attachment here.

I'm going to remove the config file and try on a clean environment.

[edit] It didn't work.
Attachments
sample2.dxf
(150.39 KiB) Downloaded 252 times

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 7905
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Problem with polylines

Post by andrew » Fri Jul 17, 2015 4:52 pm

Thanks. That one is reproducible. I'll look into it.


jvalencia
Full Member
Posts: 51
Joined: Mon Jun 29, 2015 8:26 pm

Re: Problem with polylines

Post by jvalencia » Mon Jul 20, 2015 6:51 pm

Wow fast work there! Waiting for next release :)

Post Reply

Return to “QCAD Troubleshooting and Problems”