QCAD Pro in different machines and OS with one license?

Post your question about installing or upgrading QCAD.

Moderator: andrew

User avatar
dfriasb
Full Member
Posts: 60
Joined: Thu Mar 10, 2016 1:08 pm
Location: Calafell, Tarragona, Spain

QCAD Pro in different machines and OS with one license?

Postby dfriasb » Mon Sep 26, 2016 8:46 am

Hello,

I have QCAD Pro License / year subscription that I installed on a Mac computer. I would like to use it also in Windows and Linux OS. Should I buy a license for each machine?

Thanks!

David
David Frías Barranco | architect
dfriasb@gmail.com | davidfriasarquitecto.es

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 5129
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: QCAD Pro in different machines and OS with one license?

Postby andrew » Mon Sep 26, 2016 8:54 am

From our FAQ at:

http://www.qcad.org/en/qcad-documentation/faq#License

I use more than one computer / operating systems - how many licenses do I have to purchase?

Licenses are per user, not per installation or system. With one single user license, you may install and use QCAD on multiple computers and multiple operating systems as long as you are the only user. All of our QCAD products give you access to QCAD packages for all supported platforms either through a download area or on DVD.

User avatar
dfriasb
Full Member
Posts: 60
Joined: Thu Mar 10, 2016 1:08 pm
Location: Calafell, Tarragona, Spain

Re: QCAD Pro in different machines and OS with one license?

Postby dfriasb » Mon Sep 26, 2016 9:17 am

Thank you for your fast reply!!!
David Frías Barranco | architect
dfriasb@gmail.com | davidfriasarquitecto.es


Return to “QCAD Installation and Upgrades”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests