64 bit

Discussions around the CAM Add-On of QCAD.

Moderator: andrew

Post Reply
User avatar
Dreamaker
Full Member
Posts: 64
Joined: Thu Jul 13, 2017 4:38 pm

64 bit

Post by Dreamaker » Thu Jun 21, 2018 8:31 pm

I am getting ready to retire my Pentium 4, 32 bit system. I have got a i5, 64 bit board, will I have any issues with QCad/Cam on the 64 bit system?

Dan

User avatar
Husky
Moderator/Drawing Help/Testing
Posts: 2149
Joined: Wed May 11, 2011 9:25 am
Location: USA

Re: 64 bit

Post by Husky » Thu Jun 21, 2018 8:47 pm

No. :D :D :wink:

Just make sure to install the 64 Bit QCAD/CAM Version.
Work smart, not hard: QCad Pro

Post Reply

Return to “QCAD/CAM”