no text

If you are having problems with QCAD 2.1/2.2, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

Locked
robo
Registered Member
Posts: 2
Joined: Wed Apr 18, 2007 9:16 am
Location: New Zealand

no text

Post by robo » Wed Apr 18, 2007 9:27 am

running fedora linux, gnome desktop. running ver. 2.1.3.0 (recent download, new user) qcad will not recognise text from existing drawing or create text in current drawing.

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 5568
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: no text

Post by andrew » Wed Apr 18, 2007 10:54 am

robo wrote:running fedora linux, gnome desktop. running ver. 2.1.3.0 (recent download, new user) qcad will not recognise text from existing drawing or create text in current drawing.
Please refer to the FAQ, question 11:
http://www.ribbonsoft.com/qcad_doc_faq.html#11

robo
Registered Member
Posts: 2
Joined: Wed Apr 18, 2007 9:16 am
Location: New Zealand

Post by robo » Thu Apr 19, 2007 9:09 am

doohh.. problem solved... I stand humbled in your most exellent company.

Locked

Return to “QCAD 2.1/2.2 Troubleshooting and Problems”