Defpoints Layer Creation

If you are having problems with QCAD version 3, post here. Please report bugs through our Bug Tracker instead.

Always attach your original DXF or DWG file and mentions your QCAD version and the platform you are on.

Moderator: andrew

Forum rules
Always indicate Operating system, QCAD version
Attach Drawing files, Screenshots
striker
Junior Member
Posts: 17
Joined: Sun Apr 13, 2014 3:35 am

Defpoints Layer Creation

Postby striker » Sun Apr 13, 2014 2:00 pm

defpoints.gif
Why defpoints layer?
defpoints.gif (18.03 KiB) Viewed 1588 times
Win7 QCAD V3.4.6 This defpoints layer seems to be created by QCAD. Why is this happening? I can't find any drawing entities related to this layer. Can't find any reference to this in help or e-book. Thanks

User avatar
Clive
Moderator / Drawing Help
Posts: 1276
Joined: Thu Aug 25, 2011 9:28 pm
Location: UK

Re: Defpoints Layer Creation

Postby Clive » Sun Apr 13, 2014 9:27 pm

Hi striker and welcome to the forum.

The Defpoints layer is normally always created in any cad drawing when a dimension is added, its nothing to worry about and is quite normal in most cad programs.

For a deeper understanding take a look at this post:

viewtopic.php?f=47&t=2100&p=6665&hilit=defpoints#p6665
For the best support please state your operating system, QCAD version and add any supporting DXF/DWG files, screenshots etc...


Return to “QCAD 3 Troubleshooting and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests